Ειδικές Εκτυπώσεις

FLOCK


Πλούσια υφή, βελούδινο "πιάσιμο", σιδερώνoνται χωρίς φόβο, αντοχή στο πλύσιμο. Σε μονόχρωμα αλλά και πολύχρωμα σχέδια. Σε πολλές περιπτώσεις αντικαθιστούν το κέντημα με μεγάλη επιτυχία και ίσως καλύτερα αποτελέσματα λόγω χαμηλότερου κόστους και ακρίβειας εκτύπωσης.

Συνδυάζονται με στρας, θερμομεταφερόμενες στάμπες τύπου "caviar beads" και μεταλλικά θερμομεταφερόμενα στραςς. Ιδανικά για εσώρουχα, παιδικά-γυνακεία ρούχα, ανδρικά casual.

CAVIAR


Είναι οι στάμπες έκπληξη. Αποτελούνται από πολλές μικρές γυάλινες πολύχρωμες μπίλιες με εξαιρετικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πολύχρωμες ή μονόχρωμες. Υπάρχουν έτοιμα στοκ σχέδιά μας, αλλά και δυνατότητα κατασκευής δικών σας σχεδίων.

Συνδυάζονται και με άλλα είδη σταμπών, όπως φλοκ, στρας κλπ.

Δείτε στο κατάστημα ορισμένα t-shirts, τυπωμένα με αυτή τη μέθοδο. Επίσης διατίθενται και έτοιμες στάμπες.

Επικοινωνία

 T-Shirt Gallery | Βιοτεχνία μεταξοτυπίας και εκτυπώσεως t-shirts

  Μυωνίας 3, Αγ.Δημήτριος, Αθήνα Τ.Κ. 173 42

  210 99 50 957

  6945 28 15 84

  info@t-shirtgallery.gr | terinna73@gmail.com

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 και από τότε ειδικεύεται στην εκτύπωση σε μπλουζάκια (t-shirts).Ειδικότερα, διαθέτουμε μεγάλη συλλογή σχεδίων τα οποία ανανεώνουμε συχνά, για να καλύπτουμε τις τάσεις και τις απαιτήσεις κάθε εποχής. Στην εταιρεία μας θα βρείτε σχέδια για κάθε γούστο και κάθε περίσταση, πολύ πιο "cool" από τα πολυφορεμένα κοινότοπα λογότυπα διαφόρων "φιρμών". Δείτε τα σχέδια και αγοράστε, από το online κατάστημα. Ακόμα, τυπώνουμε σε μπλούζες και τα δικά σας σχέδια (Στάμπες σε tshirts).

Είσοδος στα προϊόντα μας

T-shirtgallery.gr 2020 / Copyright, web hosting, promotion by Galaxynet.gr since 1995, Bestprice-shop.gr