Τεχνικές Πληροφορίες

Τεχνικές Πληροφορίες

Οι εκτυπώσεις μας είναι με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας. Χρησιμοποιώντας υλικά και μηχανήματα τελευταίας γενιάς,επιτυγχάνουμε σωστές απεικονίσεις, ζωηρά χρώματα, ακόμα και στα σκούρα υφάσματα.Με την τεχνική soft hand κατορθώσαμε να έχουμε επικάλυψη στα μαύρα t-shirts, με μαλακό πιάσιμο.

Διαφημιστικά t-shirts:

Επίσης και εδώ χρησιμοποιούμε εκτύπωση μεταξοτυπία, κυρίως για εκτυπώσεις σε σκούρα t-shirts. Όμως σε πολλές περιπτώσεις, για λευκά αλλά και για σκούρα t-shirts, όταν οι ποσότητες είναι μικρές (10-200τμχ.) τότε χρησιμοποιούμε ψηφιακή εκτύπωση.Οι ψηφιακές εκτυπώσεις αντέχουν περίπου 30 πλυσίματα. Συνιστάμεπλύσιμο στους 30-40o Κελσίου. Αποφυγή ισχυρών απορρυπαντικών. Σιδέρωμα από την πίσω πλευρά.

T-Shirt Gallery | Βιοτεχνία μεταξοτυπίας και εκτυπώσεως t-shirts

Διεύθυνση Καταστήματος: Μυωνίας 3, Αγ.Δημήτριος, Τ.Κ. 173 42

Τηλ. 210 99 50 957

Επικοινωνία

 T-Shirt Gallery | Βιοτεχνία μεταξοτυπίας και εκτυπώσεως t-shirts

  Μυωνίας 3, Αγ.Δημήτριος, Αθήνα Τ.Κ. 173 42

  210 99 50 957

  6945 28 15 84

  info@t-shirtgallery.gr | terinna73@gmail.com

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 και από τότε ειδικεύεται στην εκτύπωση σε μπλουζάκια (t-shirts).Ειδικότερα, διαθέτουμε μεγάλη συλλογή σχεδίων τα οποία ανανεώνουμε συχνά, για να καλύπτουμε τις τάσεις και τις απαιτήσεις κάθε εποχής. Στην εταιρεία μας θα βρείτε σχέδια για κάθε γούστο και κάθε περίσταση, πολύ πιο "cool" από τα πολυφορεμένα κοινότοπα λογότυπα διαφόρων "φιρμών". Δείτε τα σχέδια και αγοράστε, από το online κατάστημα. Ακόμα, τυπώνουμε σε μπλούζες και τα δικά σας σχέδια (Στάμπες σε tshirts).

Είσοδος στα προϊόντα μας

T-shirtgallery.gr 2020 / Copyright, web hosting, promotion by Galaxynet.gr since 1995, Bestprice-shop.gr