Προφίλ

Σχετικά με εμάς

T-Shirt Gallery | Βιοτεχνία μεταξοτυπίας και εκτυπώσεως t-shirts


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 και από τότε ειδικεύεται στην εκτύπωση σε μπλουζάκια (t-shirts).Ειδικότερα, διαθέτουμε μεγάλη συλλογή σχεδίων τα οποία ανανεώνουμε συχνά, για να καλύπτουμε τις τάσεις και τις απαιτήσεις κάθε εποχής.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε σχέδια για κάθε γούστο και κάθε περίσταση, πολύ πιο "cool" από τα πολυφορεμένα κοινότοπα λογότυπα διαφόρων "φιρμών". Δείτε τα σχέδια και αγοράστε, από το online κατάστημα. Ακόμα, τυπώνουμε σε μπλούζες και τα δικά σας σχέδια (Στάμπες σε tshirts).

Η επιχείρησή μας χρησιμοποιεί την μεταξοτυπία για μέθοδο εκτύπωσης, επιτυγχάνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα, ακόμα και για τις πιο απαιτητικές στάμπες μόδας. Επιπλέον αυξήσαμε τις αντοχές μιας στάμπας, δηλαδή πετύχαμε την μεγαλύτερη χρονική αντοχή στάμπας, τέλεια απεικόνηση, πλήρη επικάλυψη σε μαύρα t-shirts με μαλακό πιάσιμο. Οι διάφορες κατευθείαν ψηφιακές εκτυπώσεις ποτέ δεν θα προσεγγίσουν την ποιότητα και ποικιλία χρωμάτων και συνδυασμού τεχνικών που έχει μία εκτύπωση μεταξοτυπίας.

T-Shirt Gallery | Βιοτεχνία μεταξοτυπίας και εκτυπώσεως t-shirts

Διεύθυνση Καταστήματος: Μυωνίας 3, Αγ.Δημήτριος, Τ.Κ. 173 42

Τηλ. 210 99 50 957

Επικοινωνία

 T-Shirt Gallery | Βιοτεχνία μεταξοτυπίας και εκτυπώσεως t-shirts

  Μυωνίας 3, Αγ.Δημήτριος, Αθήνα Τ.Κ. 173 42

  210 99 50 957

  6945 28 15 84

  info@t-shirtgallery.gr | terinna73@gmail.com

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 και από τότε ειδικεύεται στην εκτύπωση σε μπλουζάκια (t-shirts).Ειδικότερα, διαθέτουμε μεγάλη συλλογή σχεδίων τα οποία ανανεώνουμε συχνά, για να καλύπτουμε τις τάσεις και τις απαιτήσεις κάθε εποχής. Στην εταιρεία μας θα βρείτε σχέδια για κάθε γούστο και κάθε περίσταση, πολύ πιο "cool" από τα πολυφορεμένα κοινότοπα λογότυπα διαφόρων "φιρμών". Δείτε τα σχέδια και αγοράστε, από το online κατάστημα. Ακόμα, τυπώνουμε σε μπλούζες και τα δικά σας σχέδια (Στάμπες σε tshirts).

Είσοδος στα προϊόντα μας

T-shirtgallery.gr 2020 / Copyright, web hosting, promotion by Galaxynet.gr since 1995, Bestprice-shop.gr